Slunovrat - souhra mezi muži a ženami

20.06.2020 09:00

Pojďte s námi uskutečnit akci, kde se setkáme se svým mužstvím a ženstvím. Ochutnáme jednotu, kterou jsme bývali. Dopomohou nám k tomu ženské a mužské aktivity, které zakončíme společným obřadem potní chýše. V den slunovratu je dobrá příležitost k novým začátkům i zanechání již nepotřebného v žáru ohně a síle vody.

V době letního slunovratu slunce je den nejdelší z celého roku, noc nejkratší. A v tento čas na vrcholu rozkvětu Matky Země se potkáme, abychom uctili sílu slunce, ohně, energii muže a sílu vody, emocí, energii ženy v nás, i okolo nás. Více ke Slunovratu - dole pod čarou...

Obřad bude probíhat celý den. Sejdeme se dopoledne mezi 9 a 10 h. Společnou prací si přichystáme oheň a chýši. Obřad započne k večeru. Přespat je možné v internátu, venku, nebo v tee-pee. Vemte s sebou nějaké deky ku zakrytí chýše. Pokud jde někdo poprvé do initipi a potřebuje více informací, napište nám.

Po ukončení rituálu je možné sdílet a odpočívat. Místo je obklopeno zámeckým parkem, lesem plným jezírek. Tedy se můžete třeba druhý den projít a propojit s přírodou a nechat obřad doznít.

Obřadem budou provázet Jelen na kopci ( Tomáš Kuler ) a Petra Kalistia Lammas.

Přihlášky zde:

https://www.facebook.com/events/557593445116115/?active_tab=about

POTVRĎTE svoji účast tlačítkem REZERVOVAT MÍSTO (v hlavičce této události) a zasláním nevratné ZÁLOHY na náš účet - pošleme Vám bližší informace. Zakliknutí Zúčastním se v této události nebereme pro rezervaci v potaz.

ZÁLOHU 200,-Kč zašlete na účet 1015455811/6100 (do zprávy napište své jméno).

PŘÍSPĚVEK organizátorům a průvodcům 600,- Kč (pokud by tato částka byla překážkou vaší účasti z důvodu finanční tísně, prosím kontaktujte nás, vymyslíme výměnu protislužbou).
Cena přespání 100,- Kč/os.

PŘINESTE JÍDLO na společný stůl. K dispozici je vybavená kuchyň. Podávat se bude studánková voda a čaj.

ADRESA je Březina 145, Březina u Rokycan.
google mapy: https://goo.gl/maps/TKv9JSUWb1k7pf9Z6
Sjezd k nám je hned na křižovatce v Březině, kde se setkávají směry Radnice, Osek, Volduchy. Kdybyste bloudili, zavolejte 604609561 Pavel Černý, ŽIVÁ Velryba.

Těšíme se na setkání

Kalistia, Tomáš, Pavlína a Pavel
------------------------------------------------------------------------------------------
V době letního slunovratu slunce dosahuje nejvyššího bodu na obloze. Den je nejdelší z celého roku, noc nejkratší.

Síly Země jsou v maximálním otevření. Z Vesmíru na Zemi proudí nejvíce tvořivých kosmických sil. Země je na vrcholu nádechu. V největším světle se uvnitř začíná rodit hlubina a tma. Letním slunovratem končí světlá část roku a započíná se tmavá část roku Země.

A v tento čas na vrcholu rozkvětu Matky Země se potkáme, abychom uctili sílu slunce, ohně, energii muže a sílu vody, emocí, energii ženy v nás, i okolo nás. A tím dojde k alchymistickému propojení ohně a vody.